Başkan Duruay'dan Engelliler Günü Mesajı

Gölbaşı Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla program düzenliyor.

Başkan Duruay'dan Engelliler Günü Mesajı
Gölbaşı Belediyesi tarafından 3 Aralık 2015 Perşembe günü Zübeyde Hanım Aile Yaşam Merkezinde 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla Program düzenliyor. Düzenlenen programda Engelli bir çocuğun annesine yazdığı mektup okunacak, ardından Gazi Üniversitesi Türk Sanat Müziği Korosu ve Gölbaşı Belediyesi Halk Müziği Korusu konser verecek.

 


Başkan Duruay’dan Engelliler Günü Mesajı

 


Ayrıca Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, belediye olarak engelli vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını bildirdi. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, göreve geldikleri günden bu güne belediye olarak engellilere her türlü kolaylığı sağlamak için seferber olduklarını belirtti. Başkan Duruay, “Engellilerimizin her zaman yanındayız” dedi.

 


“Engelli kardeşlerimiz hayatlarını zorluklar içinde sürdürüyor ve birçok sıkıntıya göğüs geriyor. Bu sebeple bu anlamlı gün, engellileri daha iyi tanımak açısından çok önemli. Türkiye genelinde toplumumuzun yüzde 12’sini oluşturan engellilerimizin ihtiyaçları her zaman dikkate alınmalıdır. Bu ihtiyaçların karşılanması yönünde de Gölbaşı Belediye olarak örnek hizmetler vermekten mutluyuz.’’ İfadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2015, 15:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER