Başkan Duruay'dan Meclis Üyelerine Tablet

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Belediye Meclis Üyelerine, Belediye Meclis Toplantısında Meclis toplantılarını elektronik olarak takip etmeleri için tablet bilgisayar dağıttı.

Başkan Duruay'dan Meclis Üyelerine Tablet
Gölbaşı Belediyesi Aralık ayı  ilk meclis toplantısında  Belediye Meclis Salonunda gerçekleşti. Toplantıda Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih  Duruay Meclis üyelerine  tablet bilgisayar verdi. Bu sayede Meclis Üyeleri  7 gün 24 saat belediye çalışmaları ile irtibatlı olacak. Ayrıca Belediye Meclis üyeleri Meclis toplantılarında Meclis toplantı tutanaklarını elektronik olarak tabletlerden takip edecekler.

 


Başkan Duruay konu ile ilgili yaptığı açıklamasında, ‘Belediye Meclis Üyeleri başta meclis toplantıları olmak üzere artık evrak ve dosya dağıtımından kurtulmuş olacaktır. Meclis Gündemleri bilgisayarlarına otomatik gelecek, oradan değerlendireceklerdir. Komisyon raporlarını anında takip edebilecekler. Belediye haberlerini, birim çalışmalarını, çıkan yasa, tüzük ve yönetmeliklerden anında haberdar edilecektir. Bu çalışma ile kağıt israfı da ortadan kalkmış olacaktır.'' İfadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2015, 14:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER