Bir Bayram Özkan klasiği

Birçok programda sivri çıkışları ile tanınan Muhtar Özkan’ın bu defa hedefinde Erdöl vardı.

Bir Bayram Özkan klasiği

Şafak Mahallesi Muhtarı Bayram Özkan’dan, Ankara Milletvekili Prf. Dr. Cevdet Erdöl’ü şaşırtan çıkış...

Gölbaşı’nın en renkli ve ilginç çıkışları ile bilinen Şafak Mahallesi Muhtarı Bayram Özkan, yayın hayatına başlayan Gölbaşı Son Nokta Gazetesi’nin kokteyl davetine katılan Ankara Milletvekili Prf. Dr. Cevdet Erdöl’ü köşeye sıkıştırdı.

Birçok programda sivri çıkışları ile tanınan Muhtar Özkan’ın bu defa hedefinde Erdöl vardı.

Kokteylde yaptığı konuşmasında Ankara’nın değerlerinden bahseden ve bu değerlere nasıl sahip çıktıklarını dile getiren Erdöl, Gölbaşı'nın önemli konusu olan turizm ile alakalı olarak Tulumtaş Mağarasının, Hacılar-Hallaçlı mahallelerinde yer alan konakların turizme kazandırılması gerektiğini belirtti.

Erdöl, yaptığı konuşmasının ardından programdan ayrıldı. Programdan ayrılmak için kapıya doğru yönelen Erdöl’ü gören Şafak Mahallesi Muhtarı Bayram Özkan, oturduğu yerden kalkarak Erdöl’e seslendi ve “Sayın vekilim. Siz Ankara’nın vekilisiniz. Ankara’nın keçisine, kedisine, armuduna sahip çıktığınız kadar Ankaragücü’ne de sahip çıksanız olmaz mı? Küme düşecek. Ankaragücü’ne belediyeler yardım etsin” dedi.

Özkan’ın bu çıkışı karşısında şaşıran Erdöl, gayet sakin bir tavırla, ‘Ben 35 sene futbol oynadım. Ayaklarımız artık tutmuyor” şeklinde cevap vererek konuyu kapattı ve selamlaşarak programdan ayrıldı.   

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2013, 20:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER