Chp'de devir teslim yapıldı.

Chp İlçe Başkanlığına seçilen Nuriye Atabey Eski İlçe Başkanı Ümit Atak'tan görevini devraldı. Devir teslim töreninde konuşan Nuriye Atabey hem yerele hem genele talibiz dedi.

Chp ilçe başkanlığına seçilen Nuriye Atabey eski ilçe başkanı Ümit Atak'tan görevini devraldı. Devir teslim töreninde konuşan Nuriye Atabey “Hem yerele hem genele talibiz” dedi.


Kalabalık bir grupla görevi devralan Atabey şu ifadeleri kullandı;


YERELE TALİBİZ


Partilimizin ve Ümit başkanımızın desteklerine ihtiyacımız  var.değerli arkadaşlarım gerçekten CHP'nin kapıları herkese açılacak. Biz ilçeyi almak değil ile de talibiz biz burada genele talibiz.Bundan sonra partili  hiç kimse bu kapının dışında kalmıcak buna ben müsaade etmeyeceğim. Meclis üyesi sayımız iki ama önümüzdeki süreçte sizlerinde çalışmalarıyla biz daha iyileri hedefliyoruz çünkü biz burda belediyeyi alacağımıza inanıyoruz.


DAHA İYİ YERLERE TAŞIYACAĞIZ


Emeği geçen tüm arkadaşlarımızla birlikte CHP’yi daha iyi yerlere taşıyacağız. Şahsım ve arkadaşlarım adına buna söçz veriyoreum.


OMUZ OMUZA ÇALIŞACAĞIZ


Başkanlığı Atabey’e devreden Ümit Atak ise Nuriye Atabey’in CHP’ye çok şey katacağını ifade ederek “Nuriye Atabey ile hep beraber el ele, omuz omuza çalışacağız. Kendisine başarılar diliyoruz.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2015, 00:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER