Cumhur İttifakı’nda kavgalar bitmiyor!

31 Mart Yerel seçimlerine sayılı günler kala partiler ve adaylar çalışmalarında vites yükseltirken, Gölbaşı kulislerinde Cumhur İttifakı cephesinde yaşanan tartışmalar konuşuluyor.

Cumhur İttifakı’nda kavgalar bitmiyor!

 31 Mart Yerel seçimlerine sayılı günler kala partiler ve adaylar çalışmalarında vites yükseltirken, Gölbaşı kulislerinde Cumhur İttifakı cephesinde yaşanan tartışmalar konuşuluyor. 

Esnafı darp ettiler!

Geçtiğimiz günlerde Gölbaşı’nda bazı MHP’li meclis üyesi adaylarının Cemal Gürsel Caddesi’nde ki bir esnafı darp ettiği iddia edildi. Cemal Gürsel’de ayakkabı satıcılığı yapan bir esnafla tartışan MHP’li meclis üyesi adaylarının esnafı darp ettiği ve yaşanan olaya şahit olan vatandaşların sert eleştirisi ve tepkileri ile kaşılaştıkları kulislerde konuşulurken, ittifak içerisindeki anlaşmazlıkların da ayyuka çıktığı gelen bilgiler arasında. 

Süreci yönetemediler

Gölbaşı’nın MHP’ye bırakılması ve hazırlanan listelerde ki memnuniyetsizlik AK Parti ve MHP içerisinde bölünmeleri de beraberinde getirdi. Öyle ki SKM bürolarında AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan’ın,  İttifak adayı Ramazan Şimşek’in bazı meclis üyelerinin ve partililerin şiddetli tartışmalarının üstü örtülmeye çalışılsa da kulislere yansımasının önüne geçilemedi. Gerek AK Parti’den gerekse MHP’den istifa edenlerin yanı sıra İttifakın adayı ve listeleri için çalışmayacağını açıkça belirtenlerin sayısının da az olmadığı konuşuluyor. 

Üstü örtülmeye çalışılsa da!

AK Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan’ın ve MHP Gölbaşı İlçe Teşkilatının süreci iyi yönetemediği düşüncesinde birleşen birçok partililerin, gerek ilçe teşkilatlarında gerekse SKM bürolarında bu eleştirilerini dile getirmeleri sert tartışmalara hatta kavgalara neden olduğu da gelen bilgiler arasında. 

‘Can’ Can’a değil, gırtlak gırtlağa geldiler 

Belediye meclis listesinde yer alan bir aday üzerinden AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan’ın Gölbaşı’nın tanınan iş adamlarından biriyle SKM bürosunda şiddetli bir tartışma yaşadığı ve yumruklaştığı da iddia edildi.

Bugün bunu yapanlar yarın ne yapmaz?

Cumhur İttifakı içerisinde yaşanan bu kavgalar sonrasında çoğu seçmenin ‘AK Parti ve MHP’nin tabanın da sağduyu ve birliktelik göremiyoruz. Bunlar nasıl belediyeyi yönetecek. Bugün bu kavgaları yapanlar, belediyeyi aldıklarında ne yapmaz?” Diyerek endişelerini de dile getiriyor.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2020, 21:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER