Cumhurbaşkanı Erdoğan 219 eserin açılışını yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan 219 eserin açılışını yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan 219 eserin açılışını yaptı
 Gölbaşı Belediyesi tarafından son 3 yılda yapılan, proje maliyeti 306 milyon TL tutarındaki 219 tesis, Cumhurbaşkanımız Sayın  Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla açıldı.

Gölbaşı Karanfil caddesinde binlerce Gölbaşılı vatantaşların ve  Cumhurbaşkanımız Sayın  Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 219 eserin açılışı yapıldı.

Erdoğan konuşmasında "Kanal Ankara projesi ile şehrimize gerçekten çok farklı bir eser kazandırıyoruz. Bu projenin temelini çok yakında atıyoruz" ifadelerini kullandı.

29 KALEM ESER VE HİZMETİN AÇILIŞINI YAPIYORUZ

 Son 2 ayda Ankara’daki yedinci mitingimizi Gölbaşı’nda yapıyoruz. Bu güzel ilçemize yaptığımız ziyareti toplu açılış töreni ile bir hizmet şölenine dönüştürelim dedik. Bugün burada toplam bedeli 306 milyon lira olan 29 kalem eser ve hizmetin açılışını yapacağız.

İnşallah Mehmet ve Ramazan kardeşimiz de burada Büyükşehir ve ilçe Belediye Başkanlığı yapacak. El ele verip hem Gölbaşı’nı hem de Ankara’yı daha da kalkındıracağız. Bugüne kadar 70 milyon TL'lik yatırımla Mogan'ı büyük oranda temizledik. Eğitim yatırımları da şehrimize kazandırdığımız diğer hizmetlerdir.

 'KANAL ANKARA' MESAJI

 Buraya Ankara'nın en güzel millet bahçelerinden birini kuruyoruz. İmrahor’dan başlayıp Mogan’a kadar uzanacak 35 kilometrelik Kanal Ankara projesi ile şehrimize çok farklı bir eser kazandırıyoruz.

 Ankara'nın güneyinin çehresini değiştireceğine inandığım bu projenin temelini çok yakında atıyoruz. Bugün resmi açılışını yaptığımız eserlerden biri de Konya yolu boyunca inşa ettiğimiz köprülü kavşaklardır. Belediyemiz gerçekten çok önemli yatırımlara imza attı. Gölbaşı'na bambaşka bir hava katan şehir parkımız, 53 ayrı park, spor merkezleri, kültür merkezleri gibi toplam 219 proje belediyemiz tarafından sizlerin hizmetine sunuldu. Bu vesileyle Fatih kardeşimiz de buraya kadar geldi. Şimdi yeni bir süreç başlayacak Ramazan kardeşimizle. Elele, omuz omuza 18 günümüz var. İfadelerini kullandı.

Göreve Geldiğimiz günden itibaren Halka Hizmet, Hakka Hizmet anlayışıyla çıkmış olduğumuz bu kutlu dava da Gölbaşımıza değer katacak birçok eseri sizlerin duaları Cenabı Allah’ın takdiriyle gerçekleştirdik.

GÖLBAŞI’MIZA 3 YILDA 219 ESER KAZANDIRDIK

Gölbaşı’na son 3 yılda 219 yeni tesis kazandırdıklarını vurgulayan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay da açılışı yapılan tesislerle ilgili bilgi verirken Gölbaşı’nın son 5  yıllık değişimini şu sözlerle vurguladı; Yapmış olduğumuz eserlerde bazılarını burada sizlere arz edeceğim.117.000 m2 alana sahip Gölbaşımızın en büyük, Ankara’nın en kapsamlı ve kendi elektriğini kendisinin Güneş enerjisi panelleriyle üretmesi açısından da tek parkı olan şehir parkını yaptık.İçerisinde konferans salonu, kütüphanesi, yüzme havuzu, hamamı, saunası, fitness ve spor alanı, kafeteryalar, düğün salonu ve birçok aktivitenin yapılacağı çok amaçlı salonlarıyla Eymir Mahallesi Pr. Dr. Fuat Sezgin Aile Yaşam Merkezini yaptık.Seğmenler Pazar Yerini Yeniledik. Altında Gölbaşının ilk kapalı otoparkını inşa ettik.Zübeyde Hanım Aile Yaşam Merkezini Yaptık.Yalnızca hanımlarımıza yönelik içerisinde yüzme havuzu,             Türk Hamamı, Sauna, Fitness alanı ve spor aletlerini bulunduğu Şehit Demet Sezen Spor Merkezini yaptık.Hayırsever Ülkü Ulusoy Teyzemizin bağışlarıyla Ülkü Ulusoy Polikliniklerini halkımızın hizmetine sunduk.112 Acil Yardım Sağlık Ocağını hizmete açtık.Dokuz Mahallemize yeni kültür merkezi yaptık.İki Adet okuma salonu açtık.10  mahallemize Semt sahası yaptık.

Bunlar ve sayamadığımız birçok hizmetlerimiz için Belediyemiz kendi bütçe imkanları ile toplam 150 milyon liralık yatırım yapmıştır.

Bu kutlu davada bize her zaman önderlik eden ve desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımıza ve bu eserleri kazandırmamızda dualarıyla hep yanımızda olan siz değerli hemşerilerime sonsuz teşekkürlerimi sunar, hepinizi Allah’a emanet ederim.  İfasdelerini Kullandı.

Konuşmaların ardından Gölbaşı’na yapılan 219 tesisin açılış kurdelasnı Sayın  Recep Tayyip Erdoğan ve protokol ile birlikte kestiler.

Program sonunda Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Cumhurbaşkanımız Sayın  Recep Tayyip Erdoğan’a kumla sanatından yapılmış, Gölbaşı Sevgi çiçeği tablosu hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2019, 22:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER