Gölbaşı İttifakı Çığ Gibi büyüyor

MHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı görevinde bulunmuş, Gölbaşı’nın en etkin ülkücü ve siyasetçilerinden Kadir Yanık, Aksoy ve ekibine tam destek verdi.

 Gölbaşı İttifakı Çığ Gibi büyüyor

Kadir Yanık’tan İYİ’lere tam destek 

MHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı görevinde bulunmuş, Gölbaşı’nın en etkin ülkücü ve siyasetçilerinden Kadir Yanık, Aksoy ve ekibine tam destek verdi.

Gölbaşı’nda yıllardır siyasetin içerisinde yer alan ve 2009 yerel seçimlerinde Yakup Odabaşı’na seçim kazandıran ekibin önemli zincirlerin biri olan Kadir Yanık, yaklaşık 150 kişilik bir grupla İYİ Parti Meclis Üyesi Adayı Selçuk Dağdelener’in Seçim İletişim Merkezi’ni ziyaret etti. Yanık, Millet İttifakı Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy ve ekine destek verdi ve başarılar diledi.

Hepimizin ortak paydası Gölbaşı

Kadir Yanık ziyarette yaptığı konuşmasında ‘Hepimizin ortak paydası Gölbaşı’nın daha iyi olmasıdır’ diyerek “Yerel seçimler Gölbaşı’nda yaşayan herkesin ortak kaderidir. Hepimizin ortak paydası da Gölbaşı’nın daha iyi olmasıdır. Çıktığınız bu yolda hepinize başarılar diliyorum. Yerel siyasetçilerin de bu yönde hareket etmesi gerektiğini düşünüyorum. Bizim ortak paydamız Gölbaşı. Gölbaşı’nı ne kadar güzelleştirirsek, ne kadar sahip çıkarsak iler ki günlerde bizler ve yetişen nesiller daha güzel ortamlarda bulunurlar diye düşünüyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde bu payda doğrultusunda bütün Gölbaşı’ndaki yerel siyasetçilerin daha mantıklı hareket edeceğine inanıyorum. Yerel yönetimin Gölbaşı’ndan yapılması gerektiğini, Gölbaşı’nın çamuruyla, hamuruyla yoğrulmuş insanlarıyla Gölbaşı’nın yönetilmesi gerektiğini düşünüyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun.” Şeklinde konuştu.

1 Nisan’da Gölbaşı İYİ Olacak

İYİ Parti Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Selçuk Dağdelener de Kadir Yanık’a nazik ziyareti ve gösterdiği destekten dolayı teşekkür ederek, “ Yaklaşık 50 gündür sahalardayım. Bu süreçte bizlere verdiğiniz destekten dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yıllardır MHP’de birlikte yol arkadaşlığı yaptığım, dostlarım hem tebrik ziyaretine hem de destek ziyaretine gelmişlerdir. Kendilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. İnşallah 1 Nisan sabahı Gölbaşı’nda her şey çok İYİ olacak” dedi.

Gölbaşı İttifakı olarak çığ gibi büyüyoruz

Millet İttifakı Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy da yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

Sayın Kadir Yanık başkanımız uzun yıllardır MHP’de ilçe başkanlığı yaptığımız diğer arkadaşlarımız da beraber yönetimde çalıştığımız arkadaşlarımızdır. Biz bir yola çıktık. Millet İttifakı olarak çıktığımız bu yol artık Gölbaşı İttifakı’na dönüştü. Bizler Gölbaşı İttifakı olarak çığ gibi büyüyoruz. İnşallah 1 Nisan sabahı Gölbaşı ittifakının zaferi ile sonuçlanacak. 140 bin nüfusa hizmet edebilecek bir yapıya ulaştık. Burada Gölbaşı’nı seven, düşünen, ortak düşüncesi Gölbaşı olan arkadaşlarımızla bir araya geldik.  AK Parti’den MHP’den CHP’den, BBP’den arkadaşlarla omuz omuza verdik. Gölbaşı’nı güzel günlere taşıyacağız. . Gölbaşı’na güzel hizmetler yapacağız. Ben Kadir Yanık Başkanıma ve arkadaşlarımıza desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.” Dedi. 



 








 

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2019, 01:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER