Gölbaşı Kışa Hazır

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, yaklaşan kış ayları öncesi Gölbaşı Belediyesi olarak tüm hazırlıkların tamamlandığını söyledi.

Gölbaşı Kışa Hazır
 Gölbaşı Belediyesi, yaklaşan kış şartlarına karşı tüm hazırlıklarını tamamladı. Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre,5 adet karla mücadele aracı, 5 adet greyder, 8 adet  JCB kepçe, 2 adet loder, 2 adet dozer, 1 adet solüsyon traktörü,2 adet bobcat  ve 2000 ton tuz, 20 ton solüsyon ile karla mücadele için hazır. Ayrıca kış ayları süresince 150 personel de üç vardiya şeklinde çalışacak.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü karla mücadele ekiplerinin kış hazırlıklarını yerinde inceledi. Başkan Duruay, yaklaşan kış aylarıyla ilgili hazırlıkların tamamlandığını belirterek, “Bu yıl için karla mücadelede araç sayımızı daha da artırdık. Toplam 5 adet karla mücadele aracımız hazır. 1 ay içerisinde bu sayı 8  adete çıkacak ve ekiplerimiz 24 saat vardiyalı olarak çalışacaklar” dedi.

 

Çorbalar Başkan Duruay’dan

 

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay karla mücadele ekiplerini ziyaretinin ardından Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini de ziyaret ederek işe başlamadan önce sıcak çorba ikramında bulundu ve sohbet etti.

 

SÜRÜCÜLERE UYARI

 
Bu arada Başkan Fatih Duruay, sürücülere de uyarılarda bulunarak “Öncelikle vatandaşlarımız can ve mal güvenliği için aşırı karlı havalarda mümkün olduğu kadar araçları ile trafiğe çıkmasınlar. Ayrıca kar lastiklerini ve zincirlerini takmayı da ihmal etmesinler” ifadelerini kullandı.



Gölbaşı Net Haber Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2015, 14:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER