Gölbaşı kültür kenti olacak

MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, kültür merkezi olmayan mahalle kalmayacağını, bu merkezlerin sosyal ve kültürel faaliyet rekoru kıracağını açıkladı.

Gölbaşı kültür kenti olacak
 Cumhur İttifakı Gölbaşı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, 31 Mart’taki mahalli seçimlere ilişkin olarak sosyal projelerini açıklamaya devam ediyor. Şimşek, yaptığı açıklamada ilçede sürekli kültürel ve sosyal çalışmalar gerçekleştirilen kültür merkezleri dönemi başlatacaklarını bildirdi.

Gölbaşı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

YIL BOYU ETKİNLİK SÖZÜ

“Gölbaşı’mızın bir çok mahallesinde kültür merkezlerimiz mevcut. Ancak bu kültür merkezleri atıl olarak kullanılıyor. Çünkü bu merkezlerimiz yıllardır sadece düğün ve cenazelerde açılıp kapatılan yerler olarak dikkat çekiyor. Göreve geldiğimiz takdirde mevcut kültür merkezlerimizde etkinliklerimiz yıl boyu sürecek. Emeklilere, kadınlara ve özellikle çocuklarımıza dönük etkinlikler yapacağız.

YENİ MERKEZLER YAPILACAK

Kültür merkezilerinde yıl boyunca ozanlar buluşması, ressamlar buluşması, bilim insanları buluşması ve bilgi yarışmaları gibi sosyal, kültürel ve eğitim amaçlı etkinlikler düzenleyeceğiz. Kültür merkezi olmayan mahallelerimizi de en kısa süre içinde kültür merkezine kavuşturacağız.”


Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2019, 12:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER