Gölbaşı'nda Öykü Gürman izdihamı

Gölbaşı’nda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşku ile kutlandı. Göbaşı Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında ‘Gençlik Konseri’ düzenledi.

Gölbaşı'nda Öykü Gürman izdihamı
 Gölbaşı’nda  19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşku ile kutlandı.

Göbaşı Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında ‘Gençlik Konseri’ düzenledi. Gölbaşı Atatürk Sahil Parkı’nda düzenlenen konserde ünlü sanatçı Öykü Gürman sahne aldı. Mogan Gölü kenarı Atatürk Sahil Parkı’nı dolduran onbinlerce vatandaş, sahne alan Öykü Gürman şarkılarına eşlik etti.Düzenlenen konsere Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, belediye başkan yardımcıları ve belediye birim müdürleri ve onbinlerce vatandaş katıldı.

Konser öncesi Gölbaşılılara seslenen Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, vatandaşların 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

Başkan Şimşek, Tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun. Gölbaşımız, gölleriyle doğasıyla sevecen ve misafirperver insanlarıyla örnek bir ilçe. Biz ilçemizin tüm potansiyellerini harekete geçirerek, Gölbaşı’na yeni bir hikaye yazacağız. Bunu hep birlikte, özellikle gençlerimizle birlikte başaracağız ’’ ifadelerini kullandı.

“Öykü Gürman’dan unutulmaz müzik ziyafeti”

Başkan Şimşek’in konuşmasının ardından sahneye çıkan Öykü Gürman, Birbirinden güzel şarkılarla, Gölbaşılılara unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Sevilen şarkıcının parçalarına Türk bayraklarıyla eşlik eden Gölbaşılı gençler, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yıl dönümünü sevinçle kutlarken unutulmaz bir gün yaşadı.

Başkan Ramazan Şimşek ve eşi Yeşim Şimşek konser bitiminde sanatçı Öykü Gürman’a çiçek takdim ettiler.

konser-1.jpg
konser-2.jpg
konser-3.jpg

konser-4.jpg

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2019, 11:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER