Şimşek “Gölbaşı’ndaki birlikteliğimizi Ankara ile taçlandıracağız”

Ak Parti'nin Gölbaşı Seğmenler Mahallesi Seçim Bürosu'nun açılışı yapıldı.

Şimşek “Gölbaşı’ndaki birlikteliğimizi Ankara ile taçlandıracağız”
 Açılışta konuşan Cumhur İttifakı Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, katılımcılara kendini tanıttı.

Ak Parti'de görev yaptığı dönemleri anlatan Şimşek, “2005’te Ak Parti'de siyasete başladım. 3 yıl ilçe sekreterliği yaptım gurur ve onurla 2008 yılında kongre ile ilçe başkanlığı yaptım. Sayın cumhurbaşkanımızdan defalerca takdir belgesi aldım. 2014 yılında MHP’den Gölbaşı Belediye meclis üyesi oldum. Sizlerin oyları ile aynı dönemde bizi büyükşehire gönderdiniz. Allah'a hamd olsun MHP Büyükşehir Grup Başkanvekili oldum. 5 yıl boyunca plan bütçe komisyon üyeliği yaptım. 2 yıl da denetim komisyonu üyeliği yaptım.” dedi.

Bu güne kadar aldığı bütün görevleri layıkı ile yerine getirmeye çalıştıklarını ifade eden Şimşek “İki genel başkanımız gövdelerini taşın altına koyarak Cumhur İttifakını kurdular. Burada ben olmuşum Fatih Abi olmuş önemli değil, önemli olan ülkenin bekasıdır. Bunu önce kendi ilçemizde başlatacağız. Gölbaşı için çalışacağız. Biz bir olacağız diri olacağız hep birlikte Gölbaşı’nı yöneteceğiz” dedi.

Cumhur İttifakı Gölbaşı Belediye Başkan adayı Ramazan Şimşek ayrıca vatandaştan Ak Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki için de destek istedi.

Seçim bürosunun açılışına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yanı sıra Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Cumhur İttifakı Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, Ak Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan ve çok sayıda partili katıldı.

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2019, 00:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER