Şimşek: Gölbaşı'nı daha da ileriye taşıyacağız

Şimşek: Gölbaşı'nı daha da ileriye taşıyacağız

Şimşek: Gölbaşı'nı daha da ileriye taşıyacağız
 Ak Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Gölbaşı’nda Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığının düzenlediği esnaf çalıştayına katıldı.

Toplantıda konuşan Cumhur İttifakı Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek şunları söyledi.

“Gölbaşı bizim için, Ankara ve Türkiye için çok önemli. O yüzden iki genel başkanımız ellerini değil, gövdelerini taşın altına koydular. Ne dediler, dediler ki “ülke bekası”. Şimdi Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek olmuş, Fatih abi olmuş kim olursa olsun önemli değil, önemli olan ülkenin geleceğidir.”

31 Mart seçiminin önemine değinen Şimşek “Bu seçim tüm Türkiye için çok önemli biz üzerimize düşen çalışmaları hem Gölbaşımız için hem de Ankaramız için yapacağız” dedi.

Cumhur İttifakı Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, son olarak Gölbaşı Belediyesi'nin kurulduğu günden bu yana katkı sağlayan herkese teşekkür ederek, “Biz de Büyükşehir Belediye Başkanımızla omuz omuza vererek Gölbaşı’nı daha ileriye taşıyacağız. İnsanlar Gölbaşı’nda mutlu olacak” diye konuştu.

Zübeyde Hanım Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya, Ak Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Cumhur İttifakı MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, Ak Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan, MHP İlçe Başkanı Ersin Pehlivan, Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım, Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Dinçer, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Şoförler Odası, Ziraat Odası ve Gölbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanları ve üyeleri katıldı.

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2019, 17:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER