Ankara köşe bucak temizleniyor

Başkentlilerin sağlıklı, temiz ve estetik bir kent yaşamı sürdürebilmesi için çalışmalarına büyük bir titizlikle devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, sadece merkezde değil taşra ilçelere de temizlik desteği sağlıyor.

Ankara köşe bucak temizleniyor

  Ankara'nın cadde, bulvar ve meydanlarını köşe bucak yıkayan, süpüren,  ortak yaşam alanlarının hijyenini sağlamak için gerekli tedbirleri alan Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı ekipleri, saha denetimi esnasında çevre ilçelerde tespit ettiği noktalarda da, temizlik, yıkama, dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

 

ÇEVRE İLÇELERDE 271 NOKTADA TEMİZLİK

         Merkez İlçelerin yanı sıra taşra ilçe belediyelerine temizlik takviyesi başlatan Büyükşehir Belediyesi; Elmadağ, Kalecik, Ayaş, Güdül, Beypazarı, Nallıhan, Akyurt, Çubuk, Çamlıdere, Kızılcahamam, Haymana, Bala, Şereflikoçhisar, Evren, Kahramankazan, Polatlı ve Gölbaşı'nda 271 noktada temiz bir Başkent için temizlik çalışması yürütüyor.

         Şubat ayında başlayan 30 Mart’ta sona erecek olan çevre ilçelerdeki temizlik çalışmaları için 20 kişilik özel bir ekip oluşturuldu. Özellikle yoğunluğun olduğu noktalarda çalışmalara ağırlık veren Kent Estetiği Daire Başkanlığı ekipleri, süpürme araçları, basınçlı yıkama araçları ve tanker tipi araçlar kullanarak, Başkent’i köşe bucak temizliyor.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2019, 14:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER