Erol Gündüz'e Büyükşehir'de kritik görev

Yıllardır bürokraside sayısız başarılara imza atan ve ülkeye hizmet eden daha önce de Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Erol Gündüz Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na atandı.

Erol Gündüz'e Büyükşehir'de kritik görev

Yıllardır bürokraside sayısız başarılara imza atan ve ülkeye hizmet eden daha önce de Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Erol Gündüz Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na atandı.

Gönlünde ayrı bir yeri olan ve Beypazarı, Ayaş, Güdül, Gölbaşı ve Ankara merkezde ciddi anlamda hizmeti olan daha önce de Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcılığı, ÖÇK Genel Müdür Yardımcılığı ve Ulaştırma Bakanlığı Alt yapı yatırımları genel müdürlüğü genel müdür yardımcısı olarak görev yapan Erol Gündüz Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde kritik bir göreve getirildi.

Erol Gündüz’ün Fen İşleri Daire Başkanı olarak atanması Gölbaşılılıları da sevindirdi. Ulaştırma Bakanlığı ve Çevre Bakanlığında görev yaptığı süre içerisinde Gölbaşı'na büyük hizmetleri olan Erol Gündüz’e yeni görevinde başarılar dileriz.

EROL GÜNDÜZ KİMDİR

EROL GÜNDÜZ, İstanbul Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği (Harita-Kadastro Mühendisliği) mezunudur. Ankara’nın değişik ilçelerinde yaklaşık 17 yıl yöneticilikgörevlerinde bulundu.

1990-2014 Yılları arasında ;

Ankara Sincan Belediyesi, Ayaş Belediyesi, Beypazarı Belediyesi İmar Müdürlüğü ve Başkan Yardımcısı, Kültür ve Turizm Bakanlığı Şube Müdürü, Ankara Gölbaşı Belediyesinde Başkan Yardımcısı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğünde Genel Müdür Yardımcısı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünde Genel Müdür Yardımcısı,

Olarak görev yaptı.

ÖMRÜNÜ HİZMETE ADADI…

EROL GÜNDÜZ, İmar Planları ve Uygulamaları,korunan alanların planlanması Ve Korunarak kullanılması, Sokak Sağlıklaştırması,  Korunan Alanlarda Planlama ve Restorasyon Çalışması,Sokak Cephe Yenileme projeleri ve uygulaması, Şehirlerin yeniden planlanması konularında çalışmalar yapmıştır.

Erol GÜNDÜZ, tarihi ata yadigarı Beypazarı evlerinin restorasyon ve yaşatılması konusundaki çabaları ile de bilinmektedir.

Tabiat Varlıklarının Koruma Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığı görevinde ise korunan alanların planlanması konularında çalışmalar yapmıştır.

Kültür ve Turizm Bakanlığında Turizm Bölgeleri Planlama Şube Müdürü olarak görev yaptı.

Ulaşım konularında ise metrolar, liman ve havaalanları planlaması ve yapımında çalışma yapmıştır.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2019, 16:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER