U-14 Futbol Takımı Şampiyonluk Yolunda

Gölbaşı Belediyespor U-14 Futbol takımı Aksaray’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay tarafından uğurlandı.

U-14 Futbol Takımı  Şampiyonluk Yolunda
 Ankara Şampiyonu olan Gölbaşı Belediyespor U-14 futbol takımı, Aksaray’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’nda, Türkiye şampiyonu olmak için mücadele edecek. Şampiyonaya katılmak için 21 futbolcu ve yöneticilerden oluşan 34 kişilik heyet Gölbaşı Belediyesi’nden Aksaray’a uğurlandı. U-14 futbol takımını Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve Gölbaşı Belediyespor Kulübü Başkanı Hayati Çal, tebrik ederek ve şampiyonluk isteyerek uğurladılar.

 

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay sporcularına çok güvendiğini şampiyon olarak geleceklerine inandığını belirterek: ‘ Gölbaşı Belediyesi olarak her zaman skora değil spora önem verdik. Sporcularımız bugün bizleri Türkiye şampiyonasında temsil edecekler. Bu bizlere ayrı bir gurur kaynağı. Ben sporcularımıza en içten dileklerimle inanıyorum ki o şampiyonluk kupası Gölbaşı’na gelecek. Takımımıza şimdiden başarılar diliyorum’ ifadelerini kullandı.





Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2015, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER