Atatürk Sahil Parkı'nda milli maç heyecanı

A Milli Futbol Takımı’nın EURO 2024 F Grubundaki son maçı Gölbaşı Belediyesi tarafından Atatürk Sahil Parkı’na kurulan dev ekranda takip edildi. Milli takımının galibiyetiyle sonuçlanan maçı Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı vatandaşla birlikte izledi.

Atatürk Sahil Parkı'nda milli maç heyecanı

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 F Grubu üçüncü ve son maçında Çekya ile karşı karşıya geldi. Kritik maç öncesi turnuvanın diğer maçlarında olduğu gibi Gölbaşı Belediyesi tarafından Atatürk Sahil Parkı’na dev ekran kuruldu. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı da maç öncesi bir çağrı yaparak vatandaşları, Sahil Parkı’nda milli maçı tek yürek olarak desteklemeye davet etti.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı da maçı vatandaşlarla birlikte takip ederken ilk düdüğün çalmasıyla heyecan tavan yaptı. Milli takımının Çekya’yı Hakan Çalhanoğlu ve Cenk Tosun’un attığı gollerle 2-1 yendiği maç sonrası Atatürk Sahil Parkı’ndaki sevinç çığlıkları yerini kutlamalara bıraktı.

Başkan Odabaşı da bitiş düdüğünün çalmasıyla sevincini vatandaşlarla paylaştı. Milli maçı izlemeye gelen vatandaşlara, dondurma ve içecek ikram edildi.

“Tüm Türkiye olarak kenetlendik”

A Milli Futbol Takımı’nın gruptan çıkmasıyla büyük bir sevinç yaşadıklarını belirten Başkan Odabaşı "Milli takımımızın maçını Gölbaşılı hemşehrilerimizle birlikte izledik. Birlik ve beraberlik içinde, hep birlikte milli takımımıza destek verdik, tüm Türkiye olarak kenetlendik. Bizim gücümüzün onlara da ulaştığını düşüyorum. Çok güzel bir maç ve galibiyet oldu, gruptan çıkmayı başardık. İnşallah takımımız daha nice başarılarla bizleri gururlandıracak. Son 16 turunda takımımıza başarılar diliyorum" diye konuştu.

Can Deniz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER