Selim Akceylan yeniden aday olacak mı?

Selim Akceylan yeniden aday olacak mı?

Selim Akceylan yeniden aday olacak mı?

Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, yerel basın mensuplarıyla bir araya geldiği kahvaltıda 8. Olağan Kongre süreci ve yeniden adaylık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Akceylan yeniden aday olup olmayacağı yönündeki soruya “Yeni bir isimle yenilenmenin ve tazelenmenin hem ilçemiz hem de Gölbaşı için daha faydalı olacağı yönünde” şeklinde yanıt verdi.

AK PARTİ GÖLBAŞI’NIN EN BÜYÜK SİYASİ HAREKETİ

Akceylan, "Teşkilatlar olarak tüm Türkiye'de kongre sürecine giriyoruz. Biz de kongre kararımızı aldık, bu süreçte öncelikle delege seçimlerimizi gerçekleştireceğiz ve delegelerimizi belirleyeceğiz. Sonrasında, genel merkezimizin ve il başkanlığımızın belirlediği bir tarihte Gölbaşı ilçe kongremizi yapacağız. Amacımız, Ak Parti'ye ve Gölbaşı'na yakışan, düğün havasında birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir kongre yapmak. Partimizin kongreleri bugüne kadar hep bu şekilde gerçekleşmiştir. Bu sürecin ilçemize ve teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum. Biliyorsunuz, Ak Parti, 20.000 üyesiyle Gölbaşı ilçemizin en büyük siyasi hareketi. Biz de bu sorumluluk altında güzel bir kongre gerçekleştireceğiz," dedi.

TAZELENME İLÇE VE GÖLBAŞI İÇİN FAYDALI OLUR

Yeniden adaylık konusunda da açıklık getiren Akceylan, "Bu karar şahsi bir karar değil, genel merkezimiz ve il başkanlığımız bu noktada belirleyici olacaktır. 7 yıldır ilçe başkanlığı, ondan önce de 4 yıl gençlik kolları başkanlığı yaptım. Uzun süredir burada hizmet etme şerefine nail oldum. Partimiz, 'görevine devam edeceksin' derse, tabii ki ederiz. Heyecanımızı asla yitirmedik, yorulmadık, yılmadık. Ancak benim şahsi kanaatim, yeni bir isimle yenilenmenin ve tazelenmenin hem ilçemiz hem de Gölbaşı için daha faydalı olacağı yönünde. İnşallah hayırlısı olur," ifadelerini kullandı.

Akceylan, kahvaltıya katılan basın mensuplarına teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

Can Deniz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER