MHP, araç bağışına "ret" oyu verdi

MHP, araç bağışına "ret" oyu verdi

MHP, araç bağışına "ret" oyu verdi

Gölbaşı Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı son oturumunda belediyeye yapılan ‘şartsız araç bağışı’ öne çıktı. EMRE GÖKKAYA tarafından belediyeye hediye edilen iki araç, meclis toplantısının ana konusu oldu. Araçlar, 2023 model beyaz renkli Dacia Duster marka olup, şase numaraları VF1HJD20671051882 ve VF1HJD20671051753'tür. Araçların plakaları ise sırasıyla 06 EKY 614 ve 06 EKY 634’tür.

Toplantıda, muhalif meclis üyeleri araç bağışının gerekçelerini ve detaylarını sormak üzere Meclis Başkanvekili Hürriyet Ergezer’e başvurdu. Ergezer, bağışın tamamen yasal ve şartsız olduğunu vurguladı. Ancak, bağışın içeriği hakkında herhangi bir detay verilmedi.

MHP'DEN OY AÇIKLAMASI

Ağustos ayı meclis toplantısında, MHP Meclis Üyesi ve Grup Başkanı Uğur Mirza, araç bağışıyla ilgili olarak basında ‘çekimser’ oy kullandıkları yönündeki haberlerin doğru olmadığını belirtti. Mirza, MHP olarak bağışa kesinlikle ‘RED’ oyu verdiklerini kamuoyuna açıkladı. Bu açıklama, MHP'nin meclisteki tutumunu ve kararını net bir şekilde ortaya koydu.

Can Deniz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER